Cum sa amenajezi o garsoniera de 25 mp

Amenajarea unei garsoniere de 25 mp

Daca esti elev sau student si cauti ceva cu chirie in orasul in care mergi, de cele mai multe ori garsonierele sunt cele mai apropiate de confortul si buzunarul fiecaruia dintre noi. De aceea cautam cum se face amenajarea unei garsoniere de 25 mp  pentru a ne face o idee si eventual pentru a face schimbari in locul pe care il alegem, unde sa stam cu chirie o perioata destul de lunga.

Echipa ClickDecor o sa vina cu cateva idei, o sa aveti cateva exemple in galeria foto care se va gasi in partea de jos a articolului si un filmulet care o sa va puna in miscare imaginatia.

Se va pune accent pe functionalitatea spatiului, astfel incat gasim aici, intr-o singura camera, dormitorul, livingul, biroul, dar si un loc pentru servirea mesei.

Pentru baie o sa puteti observa in galeria foto ca s-a ales o cabina de dus in forma de diamant deoarece ocupa mai putin spatiu si are un aspect minimal. Vasul de toaleta suspendat si rezervorul vasului ce este incastrat in perete, pe langa faptul ca ofera o nota sofisticata si ingrijita, dau posibilitatea crearii unui spatiu de depozitare suplimentar deasupra rezervorului. Acesta este mascat bine datorita usii cu oglinda.

O idee foarte inteligenta si bine venita a fost alegerea usilor din interiorul garsonierei, acestea fiind glisante, astfel o sa avem mai mult spatiu functional.